Stichting Studeren & Werken op Maat: helpt jou aan een passende stageplek

De Stagedesk van SWOM helpt studenten met een functiebeperking en hun (studie)begeleiders een passende stageplek te vinden. Een succesvolle stage-ervaring biedt immers de kans om belangrijke competenties te ontwikkelen, de studie af te ronden en de kans op een passende baan op de arbeidsmarkt te vergroten.

Waar liggen jouw krachten, competenties en ontwikkelpunten en hoe vertalen we deze behoefte aan ondersteuning duidelijk naar een werkgever? Die vragen staan centraal bij de SWOM-aanpak. Het is ons doel jou zelfinzicht en persoonlijke ontwikkeling te bieden, zodat je weet wat nodig is om goed te functioneren in een professionele werkomgeving. Hoe we dat doen: een uitgebreid intakegesprek, assessments, een professioneel stageprofiel, persoonlijke gesprekken en trainingen op maat. Tijdens de stage adviseert SWOM de werkgever en bieden we de nodige aanvullende begeleiding.

Stichting SWOM komt graag met jou in contact. Meld je aan voor een vrijblijvende kennismaking via stage@studerenenwerkenopmaat.org of meld je aan via www.studerenenwerkenopmaat.org/aanmelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *