Running Blind: hardlopen met minder zicht

Student zijn is hartstikke leuk, maar het vraagt ook veel van je. Zeker als je ook nog eens een visuele beperking hebt kan het soms lastig zijn om met je energie rond te komen. Het laatste waar je dan misschien aan denkt is iets wat juist heel veel energie kost, rennen. Zo zat ik, Christiaan Waters, er tenminste in. Na een weddenschap begon ik met hardlopen en merkte ik dat ik juist meer energie kreeg. Het putte me dan wel fysiek uit maar de volgende dag had ik meer energie en was ik scherper. Vervolgens ben ik verder gaan trainen met Running Blind en is een halve marathon nu geen probleem meer. Naast het sportieve element ontmoet je ook nog eens veel leuke nieuwe mensen en wordt je sociale netwerk groter. Ben je geprikkeld door dit stukje kom dan eens langs bij één van de regio’s door het hele land. Kijk op onze website voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *