Direct naar de inhoud

Iris Huys: divers aanbod aan hulpmiddelen

Iris Huys uit Gouda heeft één doel voor ogen: Zicht krijgen op jouw mogelijkheden ondanks jouw visuele beperkingen. Wij helpen jou om een goede keuze te maken en de beste kwaliteit van leven te realiseren. Het is verbazingwekkend hoeveel mogelijkheden er zijn voor studie en werk dankzij slimme technologieën. Iris Huys biedt een heel breed assortiment.
Denk aan: (mobiele) beeldschermloepen en voorleesapparaten, al dan niet uitgerust met een camera, brailleleesregels en bijbehorende spraak- en vergrotingssoftware.
Iris Huys is ook gespecialiseerd in werkplek- en taakverlichting en heeft diverse (portable) armaturen met directe of indirecte verlichting en ledverlichting met verschillende lichtkleuren en lichtopbrengsten. Tevens hebben wij een groot assortiment loepen, blindenstokken, ADL-hulpmiddelen en sport- en spelartikelen voor blinden en slechtzienden.

Wij willen ons succesverhaal voortzetten door jou te blijven verrassen met onze hulpmiddelen van gerenommeerde merken tegen scherpe prijzen, vlotte leveringen, uitstekende service, persoonlijke benadering met korte lijnen en onze jarenlange ervaring. Voor meer informatie bel of mail ons. Of neem een kijkje op onze website

Comments

Geef een antwoord

If you have any questions about the post write a comment. We'll be happy to answer.

Your email address will not be published.

Related posts

Scroll naar boven