Consciousness coaching: creëer het leven waar je echt van droomt

Blind worden was het allerergste en het allerbeste dat mij kon overkomen. Ik ben ervan overtuigd dat het mij een betere coach maakt. Ik ben hierdoor getraind om voorbij het zichtbare te kijken. Met deze ervaring en mijn expertise als coach kunnen we samen al jouw doelen bereiken. Met Consciousness coaching duik je diep in jezelf en creëer je het leven waar je echt van droomt. Eigenlijk is een coachingsgesprek niets anders dan een open, eerlijk en verhelderend gesprek. Ik stel uitdagende vragen, luister écht naar jou en houd je een spiegel voor. In elke coachingsessie krijg je een bewustzijnscreatie mee en werken we aan jouw doelen. Met deze korte en krachtige stukken theorie creëer ik als coach bewustzijn in verschillende aspecten van je leven. Je ziet patronen, oude gewoontes en overtuigingen die je tot nu toe beperkt hebben.

Na een telefonische kennismaking loods ik je door de eerste sessie, waarin we jouw doelen bepalen. Na dit gesprek mag je zelf kiezen hoeveel online sessies je wil inboeken. Ben je klaar om met mij dit avontuur aan te gaan?
Stuur me een E-mail: meilan@insightout.world
Bel me: +32 (0) 472 65 68 30
Of neem een kijkje op mijn website: www.insightout.world

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *