Lexima Reinecker Vision: zorgen dat elke student kan meedoen

Het is onze ambitie om iedereen met een visuele en motorische beperking actief aan het maatschappelijk leven te laten meedoen, thuis, bij je studie en op het werk.

Met de inzet van onze hulpmiddelen, onze professionele ondersteuning en betrokkenheid willen wij jou helpen jouw doelen te realiseren. Ons assortiment bestaat uit producten van gerenommeerde merken.

Wij bieden verschillende beeldschermloepen, brailleleesregels, schermlees- en vergrotingssoftware en een divers aanbod aan computeraanpassingen voor motorische beperkingen. Veel aandacht besteden wij ook aan het geven van gespecialiseerde trainingen in de softwarepakketten Jaws/Fusion, Supernova, NVDA en Zoomtext. Wij helpen je graag met persoonlijk advies. Hiervoor kunnen wij bij jou langskomen, thuis of op school om hulpmiddelen te testen.

Je kunt ons telefonisch bereiken op 033-4943787 of via e-mail op info@lexima-reinecker.nl. Voor nieuwe productaankondigingen en nieuws over Lexima Reinecker Vision volg ons op Linkedin of meld je aan op onze website.
Bezoekadres: Kastanjelaan 6 3833 AN, Leusden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *